i.m. here

Gepubliceerd op 8 maart 2019 om 17:06

Joe! Ik ben hier. En ik leer allemaal gave dingen.

I.M. Dat zijn mijn initialen. Ze vormen een code voor een betekenisvol leven: I am. Ik probeer me te focussen op wie ík ben en wat ík wil bijdragen. Zonder al te veel rekening te houden met hoe het ontvangen wordt. Dat is nieuw en best wel spannend. Zeker als hoogsensitief persoon. Maar het voelt alsof het moet. I-got-stuff-to-say!

Dit leerproces begon met ziekte. A Huge Kick Up My Bum. Die me dwong om te stoppen en naar binnen te keren. Ik begrijp inmiddels dat dit ziekteproces me iets (alles!) te leren heeft. Over mijzelf en mijn plek in de wereld. Over het leven en mens-zijn.

Welcome to earth school!

Hier deel ik alle mindblowing stuffs die ik leer. Dingen die zo ontzettend logisch blijken voor mij, maar voor de meeste mensen niet. Vandaar dat ik ze nog niet wist, denk ik zo.

Het gaat hier over bewustzijn, gezondheid en intuïtie. Over mindset, emoties en spiritualiteit. Astrologie, Ayurveda en andere traditionele geneeswijzen. Oude wijsheden en zelf-liefde and all that good shit!

Eigenlijk over alles wat ik tegenkom en waar ik kippenvel van krijg. Magische dingetjes. Die ik nog niet wist, maar eigenlijk ook al wel.

En terwijl ik leer, schrijf ik stukjes.

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.