Boek een reading

Gepubliceerd op 29 december 2020 om 13:23

-- tijdelijke stop --

Het leven is een speurtocht! Vol aanwijzingen, uitdagingen en verrassingen. Kan jij wel een kaart gebruiken? Of wil je bevestiging dat je op het goede pad bent? 
Boek dan hier je digitale Birth Chart reading. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met astrologie - maar vooral met jezelf!

Wat is een Birth Chart?
Toen jij ter wereld kwam, stonden alle planeten in een bepaalde stand. Dit creëerde een speciale energie en die energie, die hoort bij jou.

Bijzonder he?

Deze energie kunnen we lezen aan de hand van jouw Birth Chart. Je Birth Chart vertelt het verhaal van jouw ziel. Wat heb jij nodig om je goed te voelen? Hoe kom jij het beste tot je recht? Welke talenten mag jij volop inzetten? Wat is jouw levensmissie, wat zijn je uitdagingen en wat mag je nog leren?
 

Een handleiding die je altijd al had willen hebben.
Een vrijkaart om jezelf te mogen zijn.


Reading
In deze digitale reading focus ik me voornamelijk op je zon (vitaliteit/expressie), je maan (binnenwereld/emoties) en je ascendant (ego/lijf) en je Maansknopen (groei/evolutie). Die bepalen voor het merendeel jouw persoonlijkheid en levensloop.
Maar, ik zal bijzonderheden meenemen en kijk natuurlijk ook naar het samenspel met andere planeten. Mocht je een vraag/thema hebben waar je op wilt inzoomen, dan mag je me dat laten weten. 

Tip: ook leuk als cadeau voor nieuwe ouders. Ik zal dan ingaan op de persoonlijkheid van de baby en wat hij/zij nodig heeft om fijn op te groeien.

Hieronder een voorbeeld van een reading.
Wordt leesbaar door in te zoomen.

 

 

Vergoeding en bestellen
Ik vraag een vergoeding van 30 euro. Als je de reading hieronder bestelt, ontvang je daarna een email met een betaalverzoek. Daarna ga ik voor je aan de slag met de analyse. Het duurt maximaal één week voor je je (digitale) reading ontvangt.

Vul je gegevens hieronder in. En mocht je een vraag hebben of willen dat ik een bepaald thema induik, mag je dat onderin bij de opmerkingen invullen.

"Who you are, is why you are here." - Ainslie Macleod

Zon: je expressie. Hoe straal jij?
Maan: je binnenwereld. Hoe verwerk jij?
Ascendant: je etalage. Door wat voor raam kijk jij?
 Maansknopen: je groei. Welke evolutie wil jouw ziel meemaken?

 

Reacties
"Wauw! Wat was dit mooi om te lezen! Ik heb zowel voor mijn dochter als voor mezelf een reading aangevraagd. En de resultaten waren prachtig! Niet alleen ziet het er super mooi uit -ik ga ze zeker inlijsten- maar ook de hoeveelheid informatie die je krijgt uit een reading is geweldig. De reading van mijn dochter maakte een heleboel duidelijk en geeft me aanknopingspunten om nog beter bij haar aan te kunnen sluiten. De reading van mezelf gaf me mooie inzichten over mijn eigen pad en bevestiging op sommige punten waarvan ik nu weet dat ik daarop mag vertrouwen. Daarnaast is het ook gewoon heel leuk om te lezen! Ik ga dit zeker onthouden voor als ik nog eens een mooi en leuk cadeau voor iemand nodig heb."  
- Nienke

 

"Wow wat fascinerend! Ik liet het mijn man lezen en vooral bij je carrière-advies zei hij: dat zeg ik toch ook altijd! Ik had aanvankelijk wat vraagtekens bij de communicatie-talenten die je beschreef, maar er vielen heel wat puzzelstukjes op zijn plek toen je uitlegde waarom ik waarschijnlijk wat stiller geworden ben en waarom deze talenten nog niet helemaal tot uiting komen. En keuzes maken vind ik inderdaad een groot drama! Ik ga me verdiepen in de strategie die je beschrijft. Heel erg bedankt. Heel interessant en kom vast nog eens bij je terug!"
- Maaike


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.