Mini astrologie reading


Zou jij wel wat meer zelfkennis willen? Ben jij benieuwd naar je talenten, je groei en je uitdagingen? Boek dan hier je digitale Birth Chart reading. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met astrologie - en jezelf!

Wat is een Birth Chart?
Toen jij ter wereld kwam, stonden alle planeten in een bepaalde stand. Dit creëerde een speciale energie en die energie, die hoort bij jou.

Bijzonder he?

Deze energie kunnen we lezen aan de hand van jouw Birth Chart. Je Birth Chart vertelt jouw verhaal. Hoe kom jij het beste tot je recht? Wat heb jij nodig om je goed te voelen? Waar ben jij goed in en welke talenten mag jij inzetten? Wat mag je nog leren?
 

Een handleiding die je altijd al had willen hebben.
Een vrijkaart om jezelf te mogen zijn!


Mini Reading
In deze digitale mini-reading focus ik me voornamelijk op je zon (vitaliteit/expressie), je maan (binnenwereld/emoties) en je ascendant (ego/lijf). Die bepalen voor het merendeel jouw persoonlijkheid.
Maar, ik zal bijzonderheden meenemen en kijk natuurlijk ook naar het samenspel met andere planeten. Mocht je een vraag/thema hebben waar je op wilt inzoomen, dan mag je me dat laten weten. 

Tip: ook leuk als cadeau voor nieuwe ouders. Ik zal dan ingaan op de persoonlijkheid van de baby en wat hij/zij nodig heeft om fijn op te groeien.


Hieronder een voorbeeld van een reading.
Wordt leesbaar door in te zoomen.

 

Birth Chart: de stand van de planeten op het moment van geboorte.  Eigen ontwerp - ook beschikbaar in poster formaat. Ik gebruik het Whole Signs Huizensysteem.

 

 


Ervaringen
"Ik heb zowel voor mijn dochter als voor mezelf een reading aangevraagd. En de resultaten waren prachtig! Niet alleen ziet het er super mooi uit -ik ga ze zeker inlijsten- maar ook de hoeveelheid informatie die je krijgt uit een reading is geweldig. De reading van mijn dochter maakte een heleboel duidelijk en geeft me aanknopingspunten om nog beter bij haar aan te kunnen sluiten. De reading van mezelf gaf me mooie inzichten over mijn eigen pad en bevestiging op sommige punten waarvan ik nu weet dat ik daarop mag vertrouwen. Daarnaast is het ook gewoon heel leuk om te lezen! Ik ga dit zeker onthouden voor als ik nog eens een mooi en leuk cadeau voor iemand nodig heb."  
- Nienke


Vergoeding en bestellen

Ik vraag een vergoeding van 30 euro. Als je de reading hieronder bestelt, ontvang je daarna een email met een betaalverzoek. Daarna ga ik voor je aan de slag met de analyse. Het duurt ongeveer een week voor je je reading ontvangt.

Vul de gegevens hieronder in. En mocht je een vraag hebben of willen dat ik een bepaald thema induik, mag je dat onderin bij de opmerkingen invullen.

 

"Wow wat fascinerend! Ik liet het mijn man lezen en vooral bij je carrière-advies zei hij: dat zeg ik toch ook altijd! Ik had aanvankelijk wat vraagtekens bij de communicatie-talenten die je beschreef, maar toen je uitlegde waarom ik waarschijnlijk wat stiller geworden ben en wat me dus tegenwerkt, vielen er heel veel stukjes op zijn plek. En keuzes maken vind ik inderdaad een groot drama! Ik ga me verdiepen in de strategie die je beschrijft. Heel erg bedankt. Heel interessant en kom vast nog eens bij je terug!"
- Maaike