i.m. here


Joe! Ik ben hier. En ik leer allemaal gave dingen.

I.M. Dat zijn mijn initialen. Ze vormen een code voor een betekenisvol leven: I am. Ik probeer me te focussen op wie ík ben en wat ík wil bijdragen. Zonder al te veel rekening te houden met hoe het ontvangen wordt. Dat is nieuw en best wel spannend. Maar het voelt alsof het moet. I got stuff to say!

Dit leerproces begon met ziekte. A Huge Kick Up My Bum. Die me dwong om te stoppen en naar binnen te keren. Laagje voor laagje heel ik en ik begrijp dat dit proces me iets (alles!) te leren heeft. Over mijzelf en mijn plek in de wereld. Over het leven en mens-zijn.

Welcome to Earth school!

Hier deel ik alle mindblowing stuffs die ik leer. Dingen die ik zonder deze periode misschien wel niet geleerd had. Dingen die zo ontzettend logisch blijken voor mij, maar voor de meeste mensen niet. Vandaar dat ik ze nog niet wist, denk ik zo.

Het zal hier gaan over bewustzijn, gezondheid en intuïtie. Over mindset en emoties en spiritualiteit. Over Astrologie en Ayurveda en natuurgeneeswijzen. Over oude wijsheden en zelf-liefde and all that good shit.

Eigenlijk over alles wat ik tegenkom waar ik kippenvel van krijg. Magische dingen. Die ik nog niet wist, maar eigenlijk ook al wel.

En terwijl ik leer, schrijf ik stukjes.